mandag den 13. august 2007

Til grin kan man altid blive

I dag stod vi op omkring kl 10, da vi skulle have lavet vores Greyhound billetter om. I virkeligheden skulle vi have været tilbage til Houston i morgen, tirsdag, men det skal vi jo så ikke alligevel :D
Nå, men jeg ringede til Greyhound og skulle HELE turen igennem deres voicemail system, hvor der er en eller anden fuldstændig over hyper glad dame, der leder en igennem div forskellige muligheder. Da jeg så endelig kommer til at tale med et virkeligt menneske, får jeg at vide, at selv om der står afgang d. 14. august på vores billetter, så er de gyldige i et helt år, og vi skal da bare komme ind med dem den dag, vi beslutter os for at bruge dem. Den hoppede jeg jo så ikke helt på, så vi kørte ind til Oceanside for at gå ind på selve Greyhound stationen og få lavet vores billetter om. Der fik vi sørme samme besked. Det er sgu da mærkeligt. Så vi kan gå ind på stationen i Oceanside om 8 mdr og sige, at vi gerne vil rejse. Jeg vil have en billet, hvorpå den rigtige dato står, så jeg er sikker på at kunne komme med. Man kan simpelthen risikere at gå derned, og så er bussen fuld .. Nå .. måske vi får det løst på en eller anden måde, så vi kan finde nogle billige flybilletter i stedet for.

Resten af dagen og aftenen har vi været på centret. Havde noget arbejde, vi skulle igennem for det Nationale kontor (kedelige mails, der skulle besvares og mærkelige lister, der skulle opdateres), og resten af aftenen er så gået sammen med ungerne. Der var ikke så mange i dag, så det var ikke det helt store.
Kørte ud og handlede ind til dansk, højtbelagt smørrebrød til frokost i morgen, da vi igen har fundet rugbrød. Så nu skal Kim og Ryan have dansk smørrebrød hehe

Da vi så kommer hjem, stiger ud af bilen med alle vores indkøb og går op til hoveddøren, så ligger der en slange!!! Sådan en sort og hvid stribet fætter .. Ikke lige så stor som den på billedet, men STADIG!!! Sådan en har vi da aldrig set før!! Vi hopper over den (den var slet ikke så stor haha måske 30 - 35 cm lang), går ind med alle vores poser og styrter neden under for at fortælle, at der ligger altså en slange uden for!!! Sådan en sort og hvid stribet en!!! Og så griner de bare allesammen af os haha Det er åbenbart en King Snake, som er ganske ugiftig. Faktisk, så spiser den andre slange - endda klapperslanger og den spiser muldvarper (når den bliver større haha), så de gik selvfølgelig allesammen uden for og stod næsten og klappede den. Ja ja .. havde man mødt en snog derhjemme, så havde man jo vidst, at den ikke var farlig, men sådan en farvet, eksotisk en .. Ja ja .. dem ser man sgu ikke lige derhjemme!!!

Ingen kommentarer: