søndag den 12. august 2007

Hvad der er sket siden sidst ..

Nå, men det er jo ved at være et stykke tid siden, vi har været forbi her .. Det er ikke fordi, der ikke er sket noget. Der er sket massere af ting. Vi har begge haft fødselsdag .. henholdsvist 25 og 35 år og Jette har været på ferie i Danmark, hvor hun skulle til bryllup. Det er vist mere en kombination af mangel på energi, for meget andet at beskæftige sig med, for meget andet at irritere sig over, for meget andet at glæde sig over og en 38 timers bustur hehe Men nu kommer der lige en update, som sikkert bliver LANG ..

Sidst vi skrev var Helge vist lige landet et eller andet sted i Houston .. Vi var sammen med ham i 3 dage, hvilket var ganske hyggeligt. Vi fik i hvert fald vist lidt rundt i Houston og omegn, og vi fik noget god mad.

Her er Helge ved den Mexikanske Golf


Imens Helge var her var vi også på rundtur til nogle andre institutioner .. Det var ganske spændende, og der blev lavet en plan for resten af vores ophold. Vi skulle blive i Houston til August, hvor vi så skulle 2 uger til San Diego.

Efter Helge var taget hjem kom Rick tilbage til Houston og Sure Røv tog hjem til Atlanta. Dette skete i starten af juli, og vi har ikke set Keith siden.
Rick ankom med hans barnebarn Victoria - også kaldet Tori, og vi havde ca 2 uger sammen med hende og Nick, som også kom tilbage fra Colorado. I slutningen af disse 2 uger pakkede vi en kæmpe lastbil, da kontoret nu skal flyttes til Atlanta, og Nick, Tori og Rick Jr - Tori's far drog afsted til Denver, og vi har ikke set dem siden. Så det blev også enden på vores boen sammen med Nick. Og heldigvis .. Ikke fordi vi ville af med Nick - tværtimod, men der var efterhånden ved at være så meget drama i huset pga Melissa, der ikke kan finde ud af, at man ikke dater "børn" på 21 år, når man selv er 31. Men forhåbentlig kan vi stadig holde kontakten med Nick.

Efter ungerne var taget hjem, var stemningen pludselig en anden. Det blev faktisk helt hyggeligt at være på kontoret sammen med Rick. Han pålagde os en hel masse arbejdsopgaver, som vi har hungret efter i lang tid, men som Sure Røv jo ikke ville give os. Rick var i det hele taget målløs over Sure Røvs mangel på respekt, og på hans manglende vilje til rent faktisk at lade os bruge vores ressourcer til at lave noget fornuftigt. Så lige pludselig følte man rent faktisk, at man var en del af den her organisation. Vi har mange administrative opgaver nu, som vi fortsætter med at udføre, når vi kommer hjem, og det er bare dejligt. Det har godt nok ikke noget med børn at gøre sådan direkte - men det er trods alt noget, der gavner ungerne i det lange løb.

Dette var så en LILLE update af, hvad der er foregået før vi tog til Californien, hvor vi stadig er.
Vi besluttede os for, at vi ville tage bussen - Greyhound til Oceanside, fordi vi hellere ville køre i bus og samtidig se noget landskab, end bare at sidde i en flyver og intet se. Dette blev til en 38 timer lang bustur igennem Texas, Arizona, New Mexico og endelig Californien.

Sådan ser det ud, når man kører i bus ..Det var lidt sjovt at se, som landskabet skiftede imens vi kørte ind og ud af ørkenlandskab og bjerge.

Her er lidt Texas:
Og så kørte vi ind i Arizona:

Arizona er næsten kun ørken, og på de små stop, der var undervejs, fandt vi også ud af, HVOR varmt, der er i ørkenen. Der kan Houston godt nok ikke hamle op. Der var min 45 grader, og luften var bare tør. Ikke ligefrem et sted, jeg kunne tænke mig at opholde mig udendørs i længere tid end 5 min ad gangen!

Og så kom vi endelig til Californien!

Her er grønt, varmt men ikke fugtigt og lækkert at være. Vi bor hos Kim og Ryan, der bor i et KÆMPE hus på en stor bakke/bjerg.


2 dejlige og sjove mennesker, der bare har åbnet deres hjem for os. Vi var godt trætte, da vi ankom, men måtte alligevel lige lave en lille video. Vi har fået vores egen afdeling af huset - det såkaldte Guesthouse, som i sig selv er en lille lejlighed. Ved ikke helt, om vi var lidt høje af den lange bustur, eller hvad der skete, men her er videoen:Vi har endnu ikke lavet video eller taget billeder af deres kæmpe park, hvor man kan gå ned om morgenen og plukke friske appelsiner og avokadoer og andre dejlige ting.

Efter vi er kommet herop, har vi mødt en masse unger. Kim er daglig leder af et center, der er åbent mandag, tirsdag og torsdag aften fra 5:30 - 9. Her kan ungerne så komme ind og få noget mad, tøj osv samt få talt lidt med en voksen, hvis det er det, de har brug for. Den første aften vi var der, var der en hel del unger, og de er ufattelig høflige. Siden har vi været der hver aften, der har været åbent, og har også været ansvarlige for at åbne og lukke osv. Kim stoler 100% på os, og det er bare lækkert, at have fået noget ansvar. Bare vi var kommet herop tidligere!!!

Men alt ang centret og ungerne kommer i en anden post i morgen. Vi mangler stadig at tage nogle billeder derinde og af ungerne.

Hvad har vi ellers lavet heroppe? Ja, Kim møg forkæler os jo. Hun har dårlig samvittighed på StandUp's vejne, at vi er blevet behandlet, som vi er, så hun styrter rundt og købe billetter til Sea World, Disneyland, San Diego Zoo osv til os. Indtil videre har vi været i Universal Studios i Los Angeles, Sea World og Zoo i San Diego, og har stadig Disneyland til gode. Vi har også været på shoppingture til Los Angeles, hvor det lykkedes os at finde et lille - eller rettere STORT gade marked, hvor der bliver solgt ting til ufattelige priser. Der er kopi tasker til 15 dollars, parfumer til 25 dollars osv. Så vi gik lidt amok deroppe og fik købt lidt af hvert.

Her er nogle billeder fra San Diego Zoo:

Og lidt fra SeaWorld, som var en STOR oplevelse. Vi har begge slæbt store tøj hvaler med hjem .. Jette gik dog helt ud, og købte den STØRSTE hval hun kunne finde hehe Nu glæder jeg mig bare til at se, hvordan hun får den slæbt hjem ..
Hvis der på et eller andet tidspunkt får sneget sig et billede ind af to dyr i blå hætter .. så er det bare fordi, vi absolut skulle sidde i den afdeling af Shamu Stadium, hvor hvalerne kunne nå at sprøjte op på os ..Vi har også husdyr .. Kim og Ryan har en lille bulldog, og da vi var i LA, kom vi forbi en forretning, der udelukkende solgte tøj til hunde .. Vi kunne jo selvfølgelig ikke lade være ..
Og så er der Sam .. Han vejer sådan ca. 50 kg og ynder at gemme sig under vores bil, fordi der er skygge derinde. Det er ikke specielt let at flytte på 50 kg skildpadde skulle vi lige hilse og sige. Men han kommer, når man kalder - ligesom med en hund, og han kan lokkes med hibiskusblomster.Vi skulle have været tilbage til Houston på tirsdag, men har besluttet at blive her til d. 26. august, da vi endelig er kommet til at arbejde med børn. Så har vi lige en lille uge i Houston til at pakke vores ting og vende snuden hjemad.
Vi har selvfølgelig mange flere billeder, og vil uploade dem alle til et billedgalleri på et eller andet tidspunkt.

Og så lige en lille rar tanke her til sidst; Når jeg går ud af min dør om natten derhjemme, kan jeg se Carlsvognen. Når vi går ud af døren om natten i Houston kan vi også se Carlsvognen, og sørme om vi ikke også kan se den heroppe. Det er lidt en rar tanke, at på trods af tidszoner osv., så er universet alligevel så stort (eller lille), at vi kan se de samme stjerner, som I ser derhjemme :o)

Birgitte

3 kommentarer:

Helle sagde ...

Hej tøser
Dejligt at høre fra jer igen og lækkert i endelig får noget ud af turen.
Knus Helle

Pernille sagde ...

Hvor dejligt at høre I har fået noget arbejde med unger I bare er glade for.
Glæder mig til at se dig, Birgitte, når I kommer hjem.

Håber I når at få mange gode timer endnu med børnene og oplever en del.

knus
Pernille

Morgreta sagde ...

Hvor dejligt at I endelig er kommet igang med det, der egentlig var formålet med jeres tur til USA, nemlig arbejdet med børnene. Dejligt at høre fra jer, men jeres video var desværre mindre vellykket, men måske er det min 'puter' der er noget ivejen med.Også dejligt at I oplever en masse, men iiih, hvor jeg glæder mig til du kommer hjem. Tak fordi vi får lov at se med. Stort kram og mange kærlige hilsener fra Sofus, far og mor.