torsdag den 23. august 2007

Nå, men bare lige for at få orden på tingene .. så har vi fået taget billeder af vores lille hus på bjerget. Det er så stort, at man ikke kan tage et billede tæt på, og samtidig få hele huset med ..Her har vi boet i nu næsten en måned, og i morgen skal vi så tilbage til Houston.

I går var vi i Disney!Det var enormt lækkert det meste af dagen, fordi vi havde valgt en hverdag, så der var ikke særlig mange mennesker. Det kom så senere på dagen, og da klokken var 21, var vi så fyldte med indtryk og trætte af at vade rundt, at vi valgte at køre hjem. Men da havde vi også været der i over 9 timer. Skal man afsted igen, så var det sikkert en god ide at have 2 dage, da der er 2 forskellige parker heroppe. Men der blev prøvet vand rutchebaner, river rafting og andre rutchebaner. Her er lidt stemningsbilleder:Vi har rent faktisk også været ude og sejle i ubåd heheSå en dejlig dag, hvor der som sagt var mange indtryk og nogle trætte ben, da vi kom hjem.

I dag var sidste dag på centret .. På nuværende tidspunkt er det lidt overvældende, og der er mange ting og afskeder, der lige skal sluges. Så det må blive i morgen, der bliver skrevet om det. Vi går stadig og ønsker lidt, at vi kunne blive i hvert fald weekenden ud, men vi bliver nu nok nødt til at tage tilbage til Houston i morgen, da vi også har forpligtigelser i Houston. Men vi får se .. Måske vender jeg tilbage i morgen og fortæller, at vi ikke skal tilbage før på søndag hehe

Godnat!

4 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Sikke nogle flotte billeder, og de oser bare at USA ;-)
Glæder mig til vi snart ses igen.
Knus fra
Dorthe

Frederik sagde ...

kraft helvede hvor nice !

Anonym sagde ...

Hej:-)
Hvor er det skønt at I endelig er kommet igang med det I kom efter og atI er glade for det.Også dejligt at I har opnået så god kontakt med ungerne.skønne billeder. Dejigt du snart kommer hjem Gitte. Du skal nok få flæskesteg.
Stort knus fra os herhjemme.
Mor

Anne sagde ...

Hej storesøster
Nej hvor jeg glæder mig til du kommer hjem om 3 dage. Jeg kommer og henter dig i lufthavnen og så skal vi hjem og hygge med julemad...hehe
Knus lillesøster Anne