torsdag den 7. juni 2007

Tja - tjo - nah ..

Må vel hellere opdatere denne tingest. Vi har ikke rigtig haft den store lyst til at opdatere, for det er nu så kedeligt kun at skrive negative ting. Der er sket meget de sidste 2 uger. Dog ikke noget, der har bragt os tættere på nogle børn.
Der er så mange brudte løfter herovre, at det er til at brække sig over. Og derhjemme i huset er der RIGTIG meget DRAMA, som man bare ikke gider blande sig i. Kort fortalt er det noget med en voksen kvinde på 31 år, der opfører sig som en teenager på 13, fordi hun er "kommet til" at gå i seng med en af ungerne på kun 21, og så skal hele huset blandes ind i det. Det er en forfærdelig lang historie, men det er ærlig talt ikke værd at skrive om. Lige i øjeblikket forsøger vi bare at være til stede og stadig bevare forstanden sådan nogen lunde intakt.

Heather og Frank flytter hjem til Colorado i næste uge. De har ikke mere at gøre her. Lidt ambivalent, for samtidig med at de ER meget unge og vi HAR været meget irriterede over dem, så har den sidste uges tid med dem også været ret så hyggelig. Det er ligesom at der er kommet mere ro over dem nu, hvor de har en dato på, hvornår de får lov til at tage hjem og blive der. Nick skal hjem på besøg i Colorado i denne weekend og Melissa tager ud af huset på weekendtur med en veninde. Så vi har hele huset for os selv sammen med Frank og Heather, så der er aftalt grill fest på lørdag i den helt store stil.

Melissa - det er en helt anden historie, som jeg ikke engang gider bruge alt for meget tid på, men hun skuffer os igen og igen. Hun præsterer fx at komme og spørge, om vi vil lytte efter hendes unge, fordi en veninde har ringet og spurgt, om hun vil med i biografen. Men hun ringer ikke tilbage til veninden for at sige, at hun godt kan komme, da hun HAR fået babysitter. Så hun har allerede FØR hun spørger os sagt, at det kan hun da sagtens, for hun har et hus med indbygget babysitter. Ret praktisk ikk'? Sådan et hus vil jeg sgu også have engang. Og flere ting .. hun havde lovet at tage os med på weekend tur i denne weekend, men nu vil hun afsted alene, fordi hun er sur på mig, hvilket har noget at gøre med Nick, som Melissa har været i seng med, og nu vil Nick ikke have noget med hende at gøre mere, men Nick og jeg er stadig strålende venner, og han kommer stadig til mig, når han har brug for at snakke, hvilket Melissa er sur, fornærmet og jaloux over. Så her står jeg - midt imellem det hele, og ender ud med at være den der taber? Det er sgu ikke helt fair. Men vi må bare lære ganske enkelt bare at være til stede i huset og ikke forvente noget som helst, for så bliver man bare skuffet.

Hold da op for en gang rod. Jeg føler, at mine sætningsdannelser på dansk bliver dårligere og dårligere, fordi vi taler så meget engelsk. Det er faktisk ret svært at være aktivt 2 sproget hehe Men samtidig så er det også en gang rod fordi ting herovre ER rod lige nu. Men i aften er der info møde for nye frivillige og d. 20. og 21. er der "basic training" og d. 23. er planlagt til at skulle være første dag på gaden. Så hurra - vi når at få 2 mdr på gaden ud af 6 mdrs praktik. Og det meste af de 2 mdr kommer sikkert til at gå med at skulle finde ungerne og derefter vinde deres tillid. Så måske får vi en uges tid, hvor vi virkelig føler, at vi laver noget med ungerne før vi skal hjem?

Nå - gider sgu ikke skrive flere negative ting. Jettes luftmadras er punkteret. Satans til unger og Kai's biler!

B

Ingen kommentarer: