onsdag den 13. juni 2007

Ét soveværelse blev til to!

Jubiiii nu har vi hvert vores soveværelse! Ungerne kørte onsdag aften - en dag før beregnet, og det gav lige et værelse ekstra her i huset. Så jeg er flyttet oven på med min kæmpe luftmadras og har nu egen DØR der KAN lukkes .. en RIGTIG dør, der ikke bare er et forhæng samt et walk-in closet med 1000 bøjler. Det kan slet ikke beskrives hvor rart det er, at kunne gå for sig selv og være ene. Og igen er det intet personligt imod hinanden. Men nu har vi sovet i samme værelse siden d. 12. april, og det tærer da også på alting. Alle har brug for at kunne være alene - og den mulighed har vi nu. Så må vi se, om vi skal bytte ind imellem, så Jette også kan blive mindet om, hvordan det er, at have en dør, så det ikke er en helt fremmed fornemmelse, når vi kommer hjem hehe

Vi har også fået eget badeværelse! Indtil Nick flytter skal vi dele det med ham, men det er også ok. I det mindste skal vi ikke vente på at Melissa bliver færdig, hvilket hun gør sådan ca 20 - 30 min før vi skal køre om morgenen, hvilket giver os tilsvarende tid til at bade - begge to! Og man kan gå i bad om aftenen og skal ikke tage hensyn til om hun eller Kai sover. DEJLIGT!!!

Og så kommer Helge, vores musik - og praktiklærer over og besøger os i et par dage. Han ankommer sidst i næste uge, så det bliver også rart. Rart, at kunne diskutere hele sagen med et andet menneske, som rent faktisk forstår vores uddannelse, og hvor man ikke skal forklare igen og igen, når de alligevel ikke forstår herover. Så det skal nok blive hyggeligt :o)

Men mere følger i morgen med billeder af soveværelse og skab hehe Nu vil jeg se en film bag min lukkede dør og derefter lægge mig til at sove bag en lukket dør i et rum, hvor der er mørkt, og ingen gadelampe, der lyser mig lige i fjæset.

Godnat.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sov du godt så? :-)

Det tænker vi andre jo nok ikke meget over i hverdagen hvor vigtigt det er at være alene, og at have en dør man kan lukke, så lidt får du da ud af dit praktikophold, og så må vi håbe Helge lige kan ordne resten. pas godt på ham derovre. Vi andre vil jo gerne have ham hjem til næste semester :-)

Birgitte sagde ...

hehe det er de små ting i livet :o)
Kan være, at vi bare skal beholde Helge herhjemme - I har jo stadig Kirsten Maria. Man kan ikke bare sætte sig på det hele Jakob .. man skal dele :D

Anonym sagde ...

Hvor fedt med egen dør der kan lukket!!!
Tænk at noget vi til dagligt tager for givet, kan gøre sådan forskel.
MEN pas nu på du ikke blive væk i blandt dine 1000 bøjler ;-)
Pas godt på dig selv.
Knus fra
Dorthe

Unknown sagde ...

Jeg forstår godt at du nyder det. Eller var det heller ikke dig.....fniser.
Ha' det godt min skat.
Mor