fredag den 27. april 2007

Vi har rugbrød!!

Der er ikke sket så meget i den her uge .. Jeg har ligget syg, og Jette har været på arbejde, hvor der heller ikke er sket så meget. Der er stadig en undersøgelse igang mht hvad Sharon har gjort og stjålet af penge .. Og det løber så småt op i over 1½ million kr.. Så der er ikke meget at sige til, at der er panik rundt omkring.

Vi har jo fået lov til at låne Melissas bil, som vi har haft siden i går aftes. Vi startede med at køre ud og hente nogle piller til mig, og så kørte vi ellers bare lidt rundt i går aftes. I dag har Jette været på arbejde, og efter arbejde ville vi så ud og undersøge en dansk butik, der skulle ligge inde i byen. Vi fandt butikken, men det var godt nok en sørgelig omgang. Der var ikke det store udvalg af noget som helst, og det de havde der så ud som om det aldrig havde set et køleskab. Så vi glæder os til at komme ud til Melissa og bo, så vi selv kan bage leverpostej og rugbrød!
MEN .. så kørte vi lidt længere ned af vejen, hvor der lå en stor butik, der handler med ting fra hele verdenen. OG DE HAVDE RUGBRØD!!! Så nu har vi rugbrød, hvilket vi er MEGET glade for, da det tætteste vi er kommet på noget med bare en lille smule kerner er noget mørkt franskbrød, der er meget sødt.

Så har vi handlet lidt, og i aften skal vi have nogle gode bøffer med salat, og så står den på tv. Vi har endnu ikke lagt nogle planer for i morgen, men vi har jo en bil :o) Så hvem ved - måske et besøg i zoo eller noget :D

B

Ingen kommentarer: