søndag den 6. maj 2007

Videoer og lidt alvor.

Nu starter en ny uge snart, og vi skal møde ind i morgen. Der kommer en dame, der før har været med til at lave outreach. Hun skal åbenbart hjælpe Keith med at få styr på tingene, så der er MÅSKE håb forude.
Ud over det har vi haft Melissas bil hele weekenden, og har den fortsat et par dage endnu, da hun har Nicks bil. Alle ungerne er enten hjemme eller på familiebesøg, hvilket giver en overflod af biler i indkørslen. Melissa er virkelig et lyspunkt for os. Vi bruger huset og hendes bil som var det vores eget.
Men som sagt sker der måske nye ting i løbet af ugen, hvilket jeg da håber meget. Vi får besøg fra Danmark om 1 uge - vores praktiklærer kommer over og kigger til os, og på nuværende tidspunkt har vi jo ikke det helt store hverken at sige eller vise. Jo - en masse brok, men hvem kan bruge det til noget?

Vi har i weekenden taget videoer af stort set hele huset, men på nuværende tidspunkt er kl 23, og vi skal tidligt op. Så I får kun lige en lille smagsprøve. Det kan dog anbefales at vende tilbage hertil senere på dagen, da der vil komme nogle ret unikke videoklip - og så har vi ikke sagt for meget hehe



B

Ingen kommentarer: