onsdag den 2. maj 2007

Store flyttedag

I dag er så dagen, hvor vi skal til at pakke alle vores ting og flytte i hus. Det lyder så fornemt ikk'? Vi flytter ud til Melissa, og skal dele hus med 5 andre voksne mennesker og et barn på knapt 2 år .. Vi har været lidt længe om at bestemme os helt for at gøre det, da der har været nogle komplikationer. Det var jo meningen, at ungerne skulle bo der en måneds tid, og så skulle de flytte et andet sted hen, og vi kunne flytte ind. Nu er det så endt med, at alle skal bo i samme hus. Betænklighederne har gået på netop, at det ER mange mennesker - RIGTIG mange mennesker. Og da vi så fandt ud af, at ungerne også bliver derude .. Men vi tog derud mandag aften, og det var bare rigtig hyggeligt. Alle gik fint i spænd med hinanden, og jeg tror, at vi begge nød også at have andre mennesker at tale med. Jette og jeg er på ingen måde trætte af hinanden, men det bliver altså lidt ensformigt i længden. Her på hotellet har vi stor frihed i form af lukkede døre osv. Det er også dyrere for os at bo her - men frihed KAN ikke købes for penge. På den anden side er vi også lidt spærrede inde pga ingen bil, og transport og lån af Melissas bil bliver unægteligt lettere derude. Det er også et fedt område. Der er skov i baghaven, og alt er i gå afstand. Der er både indkøbs muligheder, biograf og restaurenter i gå afstand. Så vi tager chancen og ser, hvad der sker. Vi kan jo altid flytte tilbage igen.

Mandag var VARM! Inde på kontoret slukker de for air condition'en i weekenden, så det tager en dags tid at køle hele bygningen af igen. Vi havde som sædvanlig ikke det store at lave, men fandt dog nogle kasser med en masse spændende læse materiale. Det var bare ikke til at koncentrere sig overhovedet. Så vi blev hentet af Melissa kl 17 og kørte ud til hende, hvor efter Jette og jeg kørte ud for at handle. Vi lavede danske frikadeller og kold kartoffelsalat til hele huset, og hold da op, hvor de åd hehe Frikadeller går altid rent ind hos amerikanere, så det var en succes. Melissa kørte os derefter hjem til hotellet igen. Tirsdag var der ikke nogle af de voksne (læs: chefer) på kontoret, så ungerne insisterede på, at vi holdt fri - så skulle de nok dække for os, hvis de voksne ringede ind og spurgte efter os.
Vi sov længe og tog derefter ud i et lille mall, der ligger i nærheden af hotellet, hvor vi gik rundt i et par timer og hyggede os. Vi fik begge købt lidt tøj, og ellers har vi bare slappet af i dag.
I morgen er så store pakkedag, og så flytter vi ind .. SPÆNDENDE!!

Vi er så småt begyndt at gå og tage os selv i at tale engelsk sammen - også, når vi er alene. Og taler vi dansk sammen, så er det nogle mystiske sætninger, der bliver konstrueret, som nok kun vi kan forstå. Det er en mærkelig sammensurium af danske og engelske ord - men så længe vi bare forstår hehe Gad vide, hvordan det lyder, når vi kommer hjem og kort efter skal til mundtlig eksamen på dansk?!? Nå - den tid den sorg.
Klokken er 01:30 ca her, og Jette sover allerede. Jeg ville bare lige give en lille update af, hvad vi går og laver, og så vil jeg ellers få noget søvn, så vi kan være friske til at pakke alt vores lo.. i morgen. Man får godt nok samlet en del sammen på meget kort tid. Vi har jo også været nødt til at købe en del køkkenting - så vi må ud og finde nogle papkasser :D

Godnat!!!

B

Ingen kommentarer: